Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dezvolta/public_html/system/codeigniter/Common.php on line 123

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dezvolta/public_html/system/codeigniter/Common.php on line 129

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dezvolta/public_html/system/libraries/Loader.php on line 248

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dezvolta/public_html/system/database/DB.php on line 133
Testimoniale
 

Testimoniale

Cateva dintre parerile clientilor nostrii:
Nelly Venet
 

« Webevolution Romania » este o societate tanara, de talie umana care face cinste noului sistem de relatie client roman. Intalnim toate ingredientele de succes al unei relatii care capteaza, atrage si pastreza clientul.

In ce ma priveste relatia mea cu aceasta societate este una obisnuita – adica au simtit ceea ce doream, s-au descurcat de minune chiar si atunci cand poate nu am fost un client usor de multumit, au ingaduinta si rabdare toate acestea datorita unei comunicari directe, orientata client (E avantajul de a contracta un serviciu unei societati care asa cum spuneam nu este o societate de sute sau mii de salariatii unde comunicarea in relatie client devine dificila si impersonala).

Nelly Venet Detalii
Asociatia Profesionala a Companiilor de Securitate - APCS
 
Am inceput sa lucrez cu WebEvolution dintr-o intamplare.
Acum a devenit o obisnuinta.
Cand am nevoie de o lamurire sau un sfat, pot suna ca la un prieten, nu ca la un prestator de servicii.
Ceea ce-i diferentiaza de ceilalti este flexibilitatea si dorinta sincera de a oferi un produs de cea mai buna calitate.
Iti spun intotdeauna avantajele si dezavantajele unei solutii si nu se feresc sa imparta cu tine know-how-ul acumulat.
Sunt orientati spre satisfactia clientului si nu spre castig.
Atu-ul lor cel mai mare este ca lucreaza cu sufletul.
Dr. Colonel (r) Adrian Mircea Baciu - www.apcs.ro
Lotto Total
 

WebEvolution, pentru mine a fost la inceput un simplu site, care ofera serviciile pe care le gasesti la o multime de alte site-uri din aceeasi bransa. Am decis sa inaintez o oferta referitor la proiectul www.lotto-total.com urmand mai apoi sa hotarasc daca vom colabora sau nu. Decizia am luat-o relativ repede si s-a concretizat a fi pozitiva, in momentul cand am realizat ca au o foarte buna comunicare cu clientii, punct foarte important pentru mine intr-un astfel de domeniu.

In timp, aceasta comunicare ne-a ajutat foarte mult in dezvoltarea unui proiect exact asa cum imi doream sa
fie realizat. Sistemul lor de comunicare cu clienti, profesionalismul, respectarea termenelor conform contractului sau chiar si verbal, ma determina sa-i recomand cu toata increderea pentru serviciile le care le presteaza.

Toderoiu Radu - www.lotto-total.com Detalii
S.C. BETA Buzau S.A.
 

WebEvolution - o firma prompta si la obiect! Site-ul nostru a primit un upgrade major de imagine din moment ce am ales webdesign-ul din partea WebEvolution, precum si o finalizare intr-un timp extrem de scurt! De asemenea interfata de administrare (CMS) este user-friendly, dandu-ne posibilitatea de a updata extrem de usor site-ul! Recomandam cu placere.

Multumim pentru colaborarea deosebita! 

Director General Eugen Atanasiu
Aloe Vera - Forever Living Products
 

WebEvolution este o echipa care prin profesionalism si prin infuzie de tinerete reuseste sa aduca intreaga lume la un clik distanta de afacerea ta.

Pentru ca dezvolt o afacere internationala mi-am dorit un site care sa-mi fie instrument de lucru si care sa ma ajute sa-mi promovez afacerea intr-un mod eficient. Am comunicat foarte bine, chiar si atunci cand nu prea stiam cum se va contura proiectul meu.

Pusa Marin - www.aloevera4you.ro Detalii
CIEL Technology Concept
 

"Colaborarea cu WebEvolution a fost foarte buna. Am reusit sa realizam site-ul in termenul stabilit, chiar putin mai repede. Au inteles foarte usor ceea ce vreau si au implementat intr-un mod adecvat. Orice omisiune din partea mea sau modificari pe care le-am solicitat ulterior au fost realizate prompt si corect.

Este o echipa in care se armonizeaza perfect designul, programarea si comunicarea cu clientul pentru atingerea obiectivului. In plus mi-au fost puse la dispozitie si alte servicii conexe web design-ului."

Ciprian Adrian Stoica