Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dezvolta/public_html/system/codeigniter/Common.php on line 123

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dezvolta/public_html/system/codeigniter/Common.php on line 129

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dezvolta/public_html/system/libraries/Loader.php on line 248

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dezvolta/public_html/system/database/DB.php on line 133
Dezvoltare Magazin Virtual Online
 
 

Magazin virtual

  Comertul electronic a devenit o noua frontiera pentru lumea afacerilor, deoarece ofera oportunitatea de a castiga cat mai multi clienti si de a comunica strans cu acestia. Pe internet fiecare afacere este disponibila non-stop si indiferent daca dimensiunea acesteia este mica sau mare isi poate castiga clienti importanti din intreaga lume. In domeniul web chiar si afacerile mari pot parea mici, neprofesionale si neimpresionante printr-un site web de calitate slaba. Un alt avantaj al comert-ului electronic il constituie costurile reduse pentru servicii si distributie.

  Intr-o lume in care clientii sunt de orice categorie si asteapta orice informatie despre serviciile si produsele pe care le cumpara, abilitatea de a furniza informatii este de o importanta capitala. Continutul unui magazin virtual trebuie actualizat periodic. Un site invechit, descurajeaza vizitele repetate si scade credibilitatea companiei in ochii vizitatorilor.

   Pentru a convinge un posibil cumparator sa completeze o comanda, exista o serie de obstacole ce trebuie inlaturate, cum ar fi:

   - Intrebari fara raspuns (Asigurati-va ca site-ul dvs. este foarte bine organizat si orice vizitator poate obtine informatiile dorite despre produsele si serviciile oferite de companie).

   - Incredere (Asigurati-va ca ati raspuns foarte clar la intrebarea: "Daca un utilizator nu cunoaste numele marcii, de ce ar avea incredere sa cumpere un produs?").

   - Usurinta in utilizare (Site-ul trebuie sa fie cat de usor de folosit. Utilizatorii difera prin experienta in utilizarea calculatorului, memorie, imaginatie si educatie generala).

   - Compatibilitate (Daca site-ul nu functioneaza pe un anumit browser sau sistem de operare raspandit, veti parea neprofesionist si veti pierde o parte din segmentul dvs. de piata.

  WebEvolution dezvolta proiecte de comert electronic personalizate. In functie de functionalitatea dorita de client se vor concepe in cadrul departamentului de project management specificatiile tehnice, care vor fi modificate pana la varianta finala ce va fi aprobata de client.
  Un magazin virtual este un proiect web complex, care poate include o serie de module precum: filtrare produse, cautare simpla / complexa, sectiune de membrii – conturi de utilizatori, cos de cumparaturi, comanda produse, modul de plati online (prin credit card, sms, sistem de rate gen (ex: cetelem)), modul curs valutar, modul de stiri online, modul intrebari si raspunsuri, pagini administrabile, sistem reclame prin bannere, etc. Nu exista o structura standard a unui astfel de proiect, deoarece fiecare afacere este diferita si fiecare client are propriile necesitati.

  Solutiile noastre de comert online sunt dezvoltate special pentru optimizarea in motoarele de cautare (SEO).   De asemenea, orice magazin online dezvoltat de compania nostra, va contine arie de administrare proprie, sectiune de unde clientii pot sa modifice intreg continutul proiectului dezvoltat.

  Daca sunteti interesat de realizarea unui magazin virtual personalizat si adaptat nevoilor dumneavostra, va rugam solicitati o oferta.